Rekonektivno isceljivanje i Lična Rekonekcija - Tretman

Rekonektivno Isceljivanje i Lična Rekonekcija - Kako do tretmana?

- Pročitajte materijal, pogledajte intervijue sa Dr. Erikom Perlom i pogledajte iskustva klijenata na ovom sajtu.

- Ako se odlučite da je Rekonekcija za Vas, pozovite telefonom ili pošaljite e-mail ili me kontaktirajte preko facebooka, da bi se dogovorili za termin tretmana i razjasnili ako je nešto ostalo nejasno. Sve ove podatke ćete naći na stranici ,,Kontakt”.

Rekonektivno Isceljivanje i Lična Rekonekcija - Kako doći na tretman?

- Na tretman Rekonektivnog isceljivanja ili Lične Rekonekcije dođite udobno obučeni, tako da vas odeća ne steže i dozvoljava Vam da se opustite.
Bićete zamoljeni da skinete obuću i legnete na leđa na sto za masažu i zatvorite oči. Nakit možete zadržati, on ne ometa protok ovih frekvencija. Treba izbegavati upotrebu parfema i kozmetičkih preparata koji imaju miris.

Tokom tretmana je najbolje da se opustite, i bez napora „posmatrate“ šta osećate u telu. Nemojte meditirati, ponavljati mantre, moliti se, ulagati bilo kakav napor, to će Vas samo ometati. Jednostavno, ne razmišljajući o rezultatima i ne očekujući ništa prepustitete se i budite otvoreni da primite ono što vam frekvencije donesu. Možete imati razne senzacije, ili nećete osetiti ništa. I jedno i drugo je sasvim u redu. Rezultat ne zavisi od toga.

Seansa traje oko 30 min. Za to vreme klijent opušteno leži na leđima, zatvorenih očiju. Praktičar rukama ne dodiruje klijenta, već stimuliše tokove frekvencija u njegovom energetskom polju. Ne postoji određeni šablon ni procedura. Čini se da posupak lečenja diktira neka viša inteligencija. Svako ima različito iskustvo za vreme seanse, ali sva su prijatna. Ove frekvencije koje leče, koje su inicirane za vreme lečenja, nastavljaju da deluju i pošto je seansa završena, dokle god je to potrebno organizmu klijenta.

Savetuje se da se preliminarno zakažu tri seanse u razmaku ne većem od nedelju dana. Obično se posle treće seanse jasno vidi da li je došlo do značajnijih promena. Nisu potrebna redovna lečenja.

''Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas. '' ~ Dr.Erik Perl


<<  nazad na početnu