O knjizi ,,Rekonekcija, leči druge - leči sebe"


Rekonekcija, leči druge - leči sebe

Ova knjiga ostavlja izuzetno jak uticaj na svakoga ko je pročita. Pogledajte šta o njoj kažu priznati svetski naučnici iz različitih oblast.


- Deepak Chopra, M.D., autor knjige „Kako spoznati Boga“

„…novi uvid u dinamiku iscjeljivanja…”

- Mona Liza Šulc, M.D., Ph.D., autor knjige „Budjenje intuicije''

„Kao lekar i naučnik neurolog, učena sam da shvatim zašto i kako lečenje deluje. Kada je reč o rekonektivnom lečenju, ne razumem kako deluje. Ja jednostavno znam iz ličnog iskustva da je uspešno. Rad Erika Perla za mene je izuzetan poklon, a mogao bi da bude i za vas.”

- Geri E. R. Švarc, Ph.D. i Linda G. S. Rusek, Ph.D.,direktori „Laboratorije za sistem ljudske energije'' na Univezitetu Arizone i autori knjiga „Živa energija Univezuma:

,,Fundamentalni pronalazak koji menja nauku i medicinu'', „Ovo je knjiga koja podjednako inspiriše intelekt, obuzima srce i slavi proces lečenja. Viziju Dr. Perlovog rekonektivnog lečenja bi trebalo da pročitaju lekari i medicinski radnici koji žele da postignu viši nivo lečenja kod svojih pacijenata i u procesu lečenja samih sebe. „Rekonekciju'' bi trebalo da čitaju i pacijenti, ne samo da bi se izlečili, nego i da bi mogli da pomognu i u lečenju drugih - i da svojim primerom ukažu konvencionalnim lekarima na savremenu energetsku medicinu i moć lečenja rekonekcijom.”

- Henk Veselman, Ph.D.- autor knjiga „Duh koji šeta'', „Tvorac medicine'' i „Tragač za vizijim''

„Knjiga Dr. Erika Perla „Rekonekcija'' je jednostavno najbolja knjiga medju hiljadama o transpersonalnom lečenju i spiritualnoj medicini koja je ikada objavljena. To je dar Univerzuma i izuzetno uzbudljiv doprinos i primer svetskog napredka našeg vremena. Ako ćete ove godine da pročitate samo dve knjige, ovaj dragulj obavezno treba da bude jedna od njih.”

- Ron Rot, Ph.D.- autor knjige „Sveti duh lečenja''

„Erik je napisao divnu knjigu, knjigu koja izaziva na razmišljanje i praktičnu knjigu lečenja. On ne samo da iznosi svoja lična zapažanja i iskustva božanstvenih lečenja, on takodje daje korisne metode kako da postignemo lečenje koje je svakom od nas potrebno u životu - ne samo za nas same, nego i za druge. Erikov humor i iskrenost su doprineli da ova knjiga bude najčitanija''

- Richard Gerber, M.D. - autor knjige „Vibracionalna medicina'' i „Vibracionalna medicina za 21. vek''

„Dr. Erik Perl je podaren neizmernom umetnošću lečenja koju želi da prenese na sve nas. Njegov pristup rekonektvinom lečenju je jednostavan, a izuzetno efikasan. On nam predstavlja novu formu energetskog lečenja koje nije usmereno i koje prevazilazi formule, tehnike i mantre sa kojima je do sada trebalo da radimo na zemlji. Veoma preporučujem ovu knjigu medicinskim stručnjacima, kao i svima ostalim koji su zainteresovani da probude svoje sposobnosti za lečenje.”

- Le Karol, autor „Krajon knjige'' i ko-autor knjige „Indigo deca''

„Mnogi su decenijama čekali na ono što je Dr. Erik Parl pružio u svojoj prvoj kjizi-novi, jedinstven i elegantan način podučavanja lečenja i transformacije. Ne samo da je knjiga interesantna za čitanje, nego još ovaj uvek duhovit, izuzetan i radoznao iscelitelj pokazuje sa lakoćom kako pravo energetsko lečenje može da bude dokazano i kako može da bude aktivirano u svakom od nas. Pa i bilo bi vreme!''

- Doren Virtu, Ph.D. - autor knjige ''Način radnika svetlom'' i ''Lečenje sa andjelima''

„Ova knjiga je jasan prikaz kako ljubav ima moć lečenja i podsetnik da ne treba prihvatiti bol u životu. Knjiga Erika Perla je podjednako inspirativna i korisna za isceljitelje i za klijente..”

- Džon Edvard, vidovnjak, autor knjige „Šta ako bi sunce bilo Bog?''

„Erik je izuzetan čovek sa fantastičnim talentom za lečenje. Pročitajte ovu knjigu da doživite transformaciju!”


<<  nazad na početnu