Dr. Eric Pearl


Dr. Erik Perl

- je 12 godina vodio uspešnu kiropraktičarsku ordinaciju u Los Anđelesu. A onda su počele da se dešavaju neobične stvari tokom njegovih tretmana.

- Pacijenti su počeli da osećaju dodir ruku na svom telu pre nego što bi ih Dr. Erik Perl dodirnu, ili su bili ubeđeni da ima još nekoga u prostoriji. Kasnije su se javljali izveštavajući da su čudesno izlečeni od izuzetno teških bolesti (od raka, bolesti vezanih za AIDS, epilepsije, sindroma hroničnog umora, multiple skleroze, reume i artritisa, urodjenih deformiteta, cerebralne paralize...).

Dr. Erik Perl je počeo da se bavi najpre isceljivanjem, a zatim podučavanjem drugih isceliteljskoj praksi. Do sada je održao seminare u preko 70 zemalja i obučio više od 60 000 ljudi. Isceljenja Erikovih pacijenata do sada su dokumentovana u šest knjiga.

„Rekonekcija, leči druge - leči sebe“

Erikov svetski bestseler „Rekonekcija, leči druge - leči sebe“ , opisuje njegov put od kiropraktičara do iscelitelja. Zbog svoje vrednosti, originalnosti, jednostavnosti i efikasnosti ove tehnike, knjiga je prevedena na 30. jezika.

Kao svetski priznat iscelitelj, Erik Perl je gostovao u brojnim televizijskim programa u SAD i širom sveta, govorio je po pozivu u Ujedinjenim nacijama, držao predavanje pred prepunom dvoranom Medison skver gardena, a o njegovim seminarima pisano je u mnogim publikacijama, uključujući Njujork tajms.

Zbog svoje efikasnosti, Rekonektivno isceljivanje je izazvalo veliko zanimanje vrhunskih lekara i medicinskih naučnika u bolnicama i na univerzitetima širom sveta. Trenutno se u brojnim centrima sprovode nova istraživanja pod nadzorom čuvenih naučnih istraživača kao što su dr Gari Švarc, Dr. Vilijem Tiler, Dr. Konstantin Korotkov i drugi.

Više o Dr. Eriku Perlu i rasporedu njegovih seminara možete naći na sajtu: www.thereconnection.com

Dr. Eric Perl - Video intrvijui

Eric Pearl - Intervju na TVCG [part 1/3] REKONEKCIJA

Eric Pearl - Intervju na TVCG [part 2/3] REKONEKCIJA

Eric Pearl - Intervju na TVCG [part 3/3] REKONEKCIJA


idi na vrh strane

<<  nazad na početnu